Події

На вихідних у Житомирській області чоловік загинув від переохолодження, а двоє пенсіонерів отруїлися чадним газом

4 November 2019, 13:00

У Чуднівському районі Житомирської області чоловік загинув від переохолодження.

Про це 4 листопада у коментарі Житомир.info повідомили в пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області.

«3 листопада внаслідок загального переохолодження тіла загинув чоловік, 1960 року народження, житель села Жеребки Чуднівського району», – повідомили в ДСНС.

Окрім того, упродовж вихідних рятувальники зареєстрували в області ще кілька подій, внаслідок яких постраждали люди.

Так, до реанімаційного відділення Овруцької міської лікарні з діагнозом «отруєння чадним газом» були госпіталізовані жінка, 1933 року народження, та чоловік, 1940 року народження, жителі села Гладковичі Овруцького району.

А жителька Коростеня отримала травми, потрапивши під потяг.

«До травматологічного відділення Коростенської міської лікарні з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку» було госпіталізовано жінку, 1970 року народження, жительку міста Коростень, яку зачепило потягом», – розповіли у пресслужбі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, 30 жовтня 2019 року до Ємільчинської ЦРЛ потрапив молодий чоловік з загальним переохолодженням організму. А 20 вересня в Житомирській області зафіксували першу жертву осіннього зниження температури повітря: в Олевському районі внаслідок загального переохолодження тіла загинула жінка, 1966 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня 2019 року двоє дітей з Житомира потрапили до реанімації з попереднім діагнозом «отруєння чадним газом». Жінку, яка, очевидно, є їхньою матір’ю, госпіталізували до опікового центру.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переохолодження обмороження чадний газ потяг поїзд  
Матеріали по темі