Події

Поліція Житомирської області розшукала ученицю профтехліцею, яка місяць не була вдома

5 November 2019, 16:24

Правоохоронці розшукали жительку села Хмелівка Олевського району Житомирської області, ученицю 2-го курсу районного професійно-технічного ліцею Дар’ю Кудрій, яка 3 жовтня 2019 року пішла з дому та не повернулася.

Про це 5 листопада журналісту Житомир.info повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області. Юнка була у сусідній області.

«Дівчину розшукали у Могилів-Подільському районі Вінницької області. Вона перебувала у нових знайомих. Поліцейські доставили дівчину додому та передали матері», – поінформували у Нацполіції.

Нагадаємо, 8 жовтня 2019 року відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив про розшук жительки села Хмелівка Олевського району Житомирської області Дар’ї Кудрій.

Як повідомляв Житомир.info, по обіді 4 листопада 2019 року відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив про розшук 15-річної Дар’ї Солонець, яку востаннє мати бачила 31 жовтня під час спільного походу до місцевого торговельно-розважального центру. 5 листопада стало відомо, що дівчину-підлітка розшукали та повернули додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Дар’я Кудрій  
Матеріали по темі