Події

​У Херсонській області розшукують автомобіль Honda з пітбулем на капоті, який тиждень тому купили в Житомирі

6 November 2019, 15:12

Поліція Нової Каховки розшукує угонщика автомобіля «Honda Accord» з зображенням пітбуля на капоті. Дане авто тиждень тому було придбане у Житомирі.

Про це 5 листопада повідомили в пресслужбі ГУНП в Херсонській області.

«4 листопада пізно ввечері в Новокаховський відділ поліції звернувся 38-річний чоловік. Він розповів, що тиждень тому придбав в Житомирі автомобіль «Honda Accord» та збирався його перепродати. Зустріч із потенційним покупцем відбулася поблизу села Тополівка на автодорозі Одеса – Мелітополь. Але майбутній власник під час огляду автівки, сівши за кермо, раптово рушив з місця та поїхав у напрямку Херсона. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України. Наразі поліція встановлює місцезнаходження транспортного засобу і особу зловмисника», - повідомили в поліції.

Особливі прикмети автомобіля: темно-синього кольору, бокові та заднє вікна тоновані, встановлено державні номерні знаки «АМ 89-87 АА», ліве бокове дзеркало з тріщиною, на задньому склі мала наклейка «пітбуль», на капоті майже у весь розмір наклейка «пітбуль» чорно-білого кольору, титанові диски жовто-золотого кольору.

«Якщо ви володієте інформацією про місцезнаходження автомобіля або особу зловмисника, який ним незаконно заволодів, просимо зателефонувати за номерами (05549) 9-04-09, (095) 771-05-99 або «102», - просять херсонські правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці жовтня 2019 у Києві з Житомирської області намагався викрасти Land Cruiser і при спробі втекти погрожував поліцейським ножем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон  
Матеріали по темі