Події

У райцентрі Житомирської області на пожежі загинула дитина

7 November 2019, 13:24

У смт Романів Житомирської області 7 листопада сталася пожежа, в якій постраждали люди.

Про це повідомляє сайт Твій Романів з посиланням на читачів.

Зазначено, що внаслідок пожежі двоє дорослих та дитина потрапили до лікарні, ще одна дитина загинула.

«7 листопада, близько 10 години, у Романові, «на хуторі», трапилася пожежа у житловому будинку, в якій постраждали люди. У Романівському РС УДСНС інформацію підтвердили. Кажуть, під час пожежі загинула дитина. Ще одну дитину та двох дорослих, 1981 та 1983 років народження, госпіталізували», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області повідомили подробиці події: загинув маленький хлопчик, двох жінок і дівчинку вдалося врятувати.

«7 листопада о 10:30 за екстреним номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у смт Романів. На місце події було негайно скоординовано рятувальників 26-ої Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалось, що пожежа виникла у веранді та поширилась на дах будинку. Розповсюдженню вогню сприяв пізній час виявлення загоряння. Ще до прибуття фахівців ДСНС місцеві мешканці винесли з оселі двох жінок, які перебували без свідомості. За словами селян, в будинку знаходились ще двоє дітей однієї із зазначених жінок, 2015 та 2016 р. н. Ланка газодимозахисної служби у складі трьох чоловік виявила їх в дальній кімнаті та винесла на свіже повітря. Прибулі за викликом медики констатували смерть хлопчика, реанімовану дівчинку з кисневою маскою на обличчі було доставлено до районної лікарні», – йдеться у повідомленні.

Пожежу локалізовано о 11:36 год. Станом на 13:30 год. тривають заходи з її ліквідації. Причину займання встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня 2019 року в селі Двірець Житомирського району під час гасіння пожежі в приватній господарчій будівлі вогнеборці виявили загиблу 61-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Романів  
Матеріали по темі