Місто

Автотехцентр «Букко» став переможцем у двох номінаціях щорічного Всеукраїнського конкурсу «АвтоЕксперт. Краща СТО» 2019

8 November 2019, 09:30

Житомирський Автотехцентр «Букко» отримав перемогу у двох номінаціях: «Краща універсальна СТО» та «Краща СТО по ремонту електрообладнання» серед 655 СТО-учасників з усієї України.

1 листопада у Києві підводили підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу «АвтоЕксперт. Краща СТО» 2019. Цей конкурс покликаний допомогти автовласникам визначити кращий сервіс і кращих спеціалістів, а станціям – показати майстерність і переваги з-поміж конкурентів.

Приємно, що за результатами голосування та інспектування СТО-фіналістів членами журі конкурсу, переможцями в двох із сімнадцяти номінаціях став житомирський Автотехцентр «Букко».

Автотехцентр «Букко» - авторитетна і відома у Житомирі універсальна СТО, на якій щороку впроваджуються нові напрямки діяльності.

«Ремонт ходової та електроніки автомобілів Tesla – одна з найбільш складних послуг, яку ми впровадили протягом цього року. Ми вдячні всім клієнтам, які високо оцінили нашу роботу та проголосували за нас», – сказав Олексій Буковський, директор автотехценту «Букко».

У найближчих планах – подальше розширення постів по обслуговуванню та ремонту автоелектроніки, постів для ТО і ремонту малогабаритної комерційної техніки.

Щиро бажаємо подальших успіхів у діяльності та вітаємо наших житомирян!

Автотехцентр «Букко» знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Покровська 48, http://www.bukko.net/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СТО  
Матеріали по темі