Події

​У Києві бетонозмішувач розтрощив легковий автомобіль: загинула 21-річна житомирянка

9 November 2019, 11:48

У Києві на вулиці Академіка Заболотного вантажівка-бетонозмішувач DAF розтрощила легковий автомобіль Skoda Fabia. Унаслідок ДТП загинула 21-річна водійка легковика. У соцмережі повідомляють, що загибла дівчина – житомирянка.

Про ДТП на околиці столиці повідомили журналісти ТСН.

«За даними поліції, ДТП сталася у п’ятницю, 8 листопада, в обідній час. Як видно на фото, вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з легковиком. Унаслідок зіткнення загинула 21-річна водійка», - повідомляється у відеосюжеті.

Відео ТСН

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини і причини дорожньо-транспортної пригоди. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років або без такого. Розпочато досудове розслідування.

У мережі фейсбук повідомляють, що загибла дівчина на ім’я Ольга, 1998 року народження, родом з Житомира. Родичі та друзі у соцмережі висловлюють співчуття та просять відгукнутися свідків аварії.

Як повідомляв Житомир.info, 5 листопада 2019 року на трасі Київ – Чоп поблизу села Садки у Житомирському районі загинув водій мотоцикла, після зіткнення з ЗІЛ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП  
Матеріали по темі