Суспільство

У Житомирській області за 1,6 млн грн коштів ОТГ відкрили дитсадочок, в який можуть ходити діти з кількох сіл

11 November 2019, 09:51

У селі Підлуби Ємільчинського району 8 листопада відкрили дошкільний навчальний заклад «Сонечко». Це вже 7 дитячий садочок, який цього року запрацював у області.

Про це повідомляють на сайті Житомирської обласної ради.

«Садок розташований у приміщенні Підлубівської ЗОШ і розрахований на 40 діток. Раніше садок працював неповний день – тобто діти перебували лише до обіду та без денного сну. Наразі вже з 11 листопада оновлений заклад працюватиме повний робочий день і тут створено шість нових робочих місць», – йдеться у повідомленні.

Участь у відкритті взяв голова обласної ради Володимир Ширма разом із керівництвом Ємільчинської ОТГ та Ємільчинського району. Керівництву закладу голова обласної ради вручив грошовий подарунок, а також грамоти і подяки обласної ради працівникам Підлубівської ЗОШ з нагоди дня народження школи.

Загалом на ремонт та облаштування закладу з бюджету об’єднаної громади виділено 1 млн. 600 тис.грн.

Відвідувати садочок зможуть діти з інших сіл. Про це Житомир.info 11 листопада розповіла директор Підлубівської ЗОШ Юлія Яценко.

«Якщо будуть місця, то можуть ходити в садочок і дітки з інших сіл. Одна дитина з сусіднього села записувалась, мама сама буде організовувати підвіз дитини. Зараз в садочку 35 діток. Дві групи – середня та старша», – зазначила директорка школи.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році на брифінгу Житомирський міський голова зазначив, що влада Житомира хоче щороку відкривати по одному новому дитсадку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: садочок Підлуби ОТГ 
Матеріали по темі