Влада

Для зимового утримання доріг державного значення шляховики Житомирської області заготовили більше 14 тис. тонн солі

11 November 2019, 14:50

Служба автомобільних доріг у Житомирській області майже повністю забезпечена протиожеледними матеріалами для утримання та експлуатації доріг державного значення взимку.

Про це 11 листопада журналісту Житомир.info розповіла керівник пресслужби Служби автомобільних доріг у Житомирській області Світлана Чернях-Кондрацька.

«До підрядних організацій була поставлена вимога підготувати для зимового експлуатаційного утримання шляхів загального користування державного значення 14,2 тис. тонн технічної солі. Станом на сьогодні ця вимога виконана на 100%. Заготівлю інертних матеріалів (піску, відсіву) виконано на 80%: ці матеріали постійно підвозяться, але, оскільки погодні умови дозволяють, частина з них використовується на укладання асфальту. Тобто, необхідні протиожеледні матеріали – в наявності», – розповіла Світлана Чернях-Кондрацька.

Зі слів керівника пресслужби САД, до роботи у зимовий період вже підготували близько 80 одиниць спецтехніки, яка повністю забезпечена навісним обладнанням.

Як повідомляв Житомир.info, 5 листопада 2019 року пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв’язку інформувала, що станом на 1 листопада заготовлено 7 900 тонн піщано-сольової суміші із 11 400 тонн запланованих (3 500 тонн – в процесі заготовлення), що становить 70% від потреби, а також 22 тонни бішофіту із 25,9 тонни запланованих (5 тонн – в процесі заготовлення).

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сіль ожеледиця  
Матеріали по темі