Влада

Сергій Сухомлин вже не впевнений, що варто йти на другий «мерський» термін

11 November 2019, 17:51

Мер Житомира Сергій Сухомлин вже не впевнений, що варто знову йти на вибори мера, щоб залишитися на другий термін.

Про це він сказав 11 листопада в програмі «Тема дня» на Житомир.info.

«Якщо два місяці тому я казав, що піду на другий термін і це буде останній термін, бо два терміни достатньо для того, щоб зробити якісь проєкти, залишити місто іншим, щоб воно розвивалося. То зараз я вже не можу відповісти на це питання, бо я бачу на прикладі проєкту бюджету на наступний рік, що згортається такий проєкт, як децентралізація. Ті переваги, які мали міста, — в наступному році їх майже не буде. В таких містах, як Житомир, Черкаси, Тернопіль, бюджету розвитку майже не буде. Сидіти в кріслі у своєму кабінеті й підписувати платіжки на заробітну плату і на оплату енергоносіїв мені просто не цікаво», - сказав Сергій Сухомлин.

Програму «Тема дня» з мером Житомира дивіться тут

Нагадаємо, в інтерв’ю в липні цього року Сергій Сухомлин заявляв, що готовий до позачергових місцевих виборів й піде на другий термін, якщо зробить конкретні речі. Він також запевняв, що на третій термін точно не піде, бо не має бажання «приростати до цього крісла».

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада 2019 року мер Сергій Сухомлин повідомив, що 2020 рік буде дуже важким фінансово для Житомира у порівнянні з 2019-м, бо на плечі місцевих бюджетів планують перекласти ще більше витрат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин вибори  
Матеріали по темі