Здоров'я

У Житомирі працює унікальний, єдиний в області центр подології та здоров'я ніг Steffany podology

12 November 2019, 10:30

Єдиний в нашій області та унікальний в Україні центр подології та здоров'я ніг Steffany, що функціонує в Житомирі, за адресою майдан Путятинський, 1/63.

У Центрі подології та здоров'я ніг Steffany досвідчені фахівці проводять діагностику та лікування стоп та нігтьових пластин за допомогою європейського обладнання.

Ми допомагаємо боротися з такими проблемами, як: Вростаючі нігті; Мозолі; Бородавки; Грибкові ураження та кератоз; Натоптиші. Надаємо якісний медичний догляд за діабетичною стопою.


Steffany обслуговує клієнтів безболісно, якісно та головне безпечно, оскільки центр подології оснащений найсучаснішою лабораторією стерилізації.

Одним з найважливіших направлень роботи нашого центру є ортоподологія. Цей напрямок включає в себе роботу спеціалістів по виправленню та профілактиці деформації стоп та опорно-рухової системи. Всі наші пацієнти мають унікальну можливість пройти діагностику стопи та біомеханіки опорно-рухового апарату на найсучаснішому, високотехнічному, сенсорному обладнанні. Клієнтами кабінету діагностики стопи є навіть діти віком від 2-х років

Також, в нашому центрі ми проєктуємо коригуючі та розвантажувальні устілки, які є одним з найефективніших методів по виправленню деформації та розвантаження певних зон стопи.

В Центрі Подології та Здоров'я Ніг Ви зможете знайти магазин ортопедичних виробів, в якому консультанти допоможуть підібрати для Вас ортез або інші ортопедичні вироби.

Також, в центрі діє кабінет медичного масажу. В якому представлені послуги лікувально-реабілітаційного масажу для людей, які мають проблеми з функціонуванням опорно-рухового апарату.

Головне завдання Steffany podology - це індивідуальний підхід до кожного клієнта. Саме тому, консультація подолога БЕЗКОШТОВНА, а ціни на послуги доступні.

м. Житомир, Майдан Путятинський, 1/63, тел.: 098-180-10-88

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: подологія Житомир 
Матеріали по темі