Влада

​Експосадовець Житомирської ОДА Ярослав Лагута став в. о. голови Дарницького району міста Києва

12 November 2019, 19:45

Колишній заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Лагута призначений виконувачем обов’язків голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

Допис про його призначення увечері 12 листопада розмістили на фейсбук-сторінці Дарницької РДА.

Нового в.о. голови Дарницького району представив мер Києва Віталій Кличко.

«Сьогодні до Дарницького району завітав міський голова Віталій Кличко, який представив нового виконувача обов'язків голови Дарницької райдержадміністрації Ярослава Миколайовича Лагуту та окреслив першочергові завдання, які необхідно вирішувати. Це і реконструкція парку «Партизанська слава», впорядкування МАФів, ліквідація сміттєзвалищ та вирішення глобальних екологічних проблем», — йдеться у дописі.

Віталій Кличко наголосив, що чекає від Ярослава Лагути плідної співпраці, ініціативності, гарних показників діяльності та головне — оперативного реагування на всі звернення дарничан, — зазначається в повідомленні.

За повідомленням, Лагута у свою чергу запевнив, що докладе зусиль, аби Дарницький район, який вважається спальним, був охайним та комфортним місцем для життя та відпочинку киян.

«Щиро вдячний за довіру та зроблю все можливе для того, щоб наш Дарницький район став одним з кращих районів міста, успішно розвивався. Адже саме з Дарницького району, уздовж проспекту Бажана починається знайомство з Україною та її столицею у гостей, що прибувають до головних повітряних воріт України — аеропорт "Бориспіль"», — цитують Ярослава Лагуту.


Нагадаємо, 8 листопада 2019 року Ярослав Лагута подав декларацію кандидата на посаду заступника голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації. На цю дату обов’язки голови Дарницької РДА виконував перший заступник Василь Лозовий. Керівника районної адміністрації Сергія Леваду Володимир Зеленський звільнив указом від 23 липня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, Лагута був призначений на посаду заступника голови Житомирської ОДА в січні 2015 року. 11 жовтня 2019 року був останній день його роботи на цій посаді. Цього ж дня Ярослав Лагута оприлюднив декларацію перед звільненням: з 1 січня по 11 жовтня заступник голови ОДА отримав 515 тис. 356 грн зарплати.

31 жовтня 2019 року Ярослав Лагута отримав останню зарплату в Житомирській обласній державній адміністрації – 107 тис. 320 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лагута  
Матеріали по темі