Події

У Житомирському районі Citroën збив чоловіка у камуфляжі, поліція встановлює особу загиблого

18 November 2019, 10:38

На трасі Київ – Чоп у Житомирському районі автомобіль смертельно травмував пішохода, особа загиблого невідома.

Про це 18 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 листопада, близько 3:40 год., на 150 км автодороги Київ – Чоп, поблизу села Кам’янка.

«Попередньо, водій автомобіля Citroën Berlingo, 29-річний житель Київщини, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, під час роз’їзду із зустрічним автомобілем вчинив наїзд на чоловіка, який ішов автошляхом. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Поліцейські встановлюють особу загиблого чоловіка.

Його прикмети: на вигляд близько 60 років, був одягнений у камуфльований одяг старого зразка, чоботи «дутики».

Громадян, яким відома інформація щодо обставин ДТП або особи загиблого, правоохоронці просять звернутися до Житомирського районного відділення поліції за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 88 або за телефоном (0412) 40-78-03 чи на спецлінію «102».

Доповнено 19 листопада

19 листопада відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив, що особу загиблого пішохода встановлено. Це 78-річний житель села Черемошне Житомирського району. Як виявилося, приблизно за добу до трагедії пенсіонер пішов з дому, тож рідні повідомили до поліції про його зникнення.

«18 листопада до Житомирського районного відділення поліції звернулась жителька Житомирського району із повідомленням про безвісне зникнення її 78-річного батька. За словами жінки, вранці 16 листопада він пішов з дому у с. Черемошному і більше не повернувся та про його місце знаходження нічого не відомо. У подальшому під час з’ясування обставин події поліцейські встановили, що уночі 17 листопада пенсіонер загинув у ДТП поблизу с. Кам’янки Житомирського району», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 15 листопада 2019 року біля селища Гуйва Житомирського району іноземець на Volkswagen на смерть збив 55-річного чоловіка, який переходив дорогу по неосвітленій ділянці.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Сітроен пішохід Київ - Чоп  
Матеріали по темі