Місто

​ЖК «Мистецькі ворота» - будь у центрі подій

18 November 2019, 10:52

«Мистецькі ворота» в Житомирі не знає лише той, хто ніколи не був у торгівельно-розважальному серці міста «Глобал». Це район енергійних та ділових людей, які цінують свій час та комфорт, а також тих, хто звик бути у центрі подій.

Дуже зручне місце для придбання житла у комерційних та приватних цілях, адже розвинена інфраструктура та центр «тяжіння» міста знаходиться саме тут.

Творці проекту «Мистецькі ворота» - вже мають свої історії успіху у м. Житомир – це вже здані проекти ЖК «Перлина Корбутівки» та ЖК «Полісся». А також власники найдинамічнішого проекту житлового будівництва «Grand City Dombrovkiy».

ЖК "Мистецькі Ворота"- це також сучасний дизайн будинку, комфортне планування, енергозберігаючі технології, використання екологічних матеріалів і безліч приємних бонусів. Зокрема, при купівлі житла у комплексі «Мистецькі ворота» котел та бойлер входять в ціну квадратних метрів.

Зараз діє знижка до - 500 грн на кожен квадратний метр житла.

А ще у нас є повний пакет дозвільних документів, що надає право нашим житловим комплексам співпрацювати з Фондом сприяння державному молодіжному будівництву.

Ми дякуємо всім нашим партнерам та клієнтам за час, проведений у тісній та плідній співпраці. Просимо Вас підтримати наш проект «Grand City Dombrovkiy» у конкурсі «Народний Бренд 2019» у номінації забудовник!

Наш центр продажів знаходиться за адресою:вул. Київська, 104!
Телефонуйте просто зараз – (097) 44 66 777
ЖК «Мистецькі ворота» - будь у центрі подій!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мистецькі ворота ЖК  
Матеріали по темі