Україна

Екс-\"ВІА-Гра\" Седокова може вийти заміж за водопровідника

15 May 2008, 17:55

В одному з нещодавніх інтерв‘ю екс-\"ВІА-Гра\" Анна Седокова зізналася, що шлюб із Валентином Белькевичем став для неї \"скрутним часом\".

Співачка і телеведуча також заявила, що тепер готова вийти заміж за водопровідника.

\"Я з 14-ти років сама заробляю собі на життя. Найскрутніший час настав, коли я вийшла заміж і лишилася без власних грошей. Мені було шалено тяжко залежати навіть від коханої людини\", - зізнається красуня в інтерв‘ю \"Жизни за неделю\".

І , як з‘ясувалося, після розлучення із футболістом \"Динамо\" Валентином Белькевичем серце Анни Седокової вільне.

Серце екс-\"ВІА-Гри\" Седокової вільне 

\"Якщо говорити серйозно, то я, мабуть, більше за все у житті боюся покохати. Я розумію, що кохання прекрасне, але так, як ранить воно, не ранить жодна зброя\", - ділиться жінка.

Разом з тим Седокова таки трохи розкрила карти у \"чоловічому питанні\". Аня зізналася, що її мужчина \"обов‘язково має бути особистістю, він обов‘язково хоч у чомусь має бути першим\".

\"Я вийшла заміж не за кого-небудь, а за капітана київського \"Динамо\" - адже це про щось каже!\" - гордо заявляє вона.

 Аня: \"Мій мужчина обов‘язково хоч у чомусь має бути першим\"

Хоча обранцем Седокової не обов‘язково має бути, прикладом, обличчя футбольної команди чи, скажімо, вона не претендує на президента.

\"Теоретично можу вийти заміж і за водопровідника, якщо він буде кращим на світі!\" - каже співачка.

При цьому вибирати чоловіків Аня Седокова, схоже, вміє. Принаймні колишня солістка одного з найпопулярніших гьорлз-бендів \"ВІА Гра\" з легкістю дає поради по підбору кавалерів.

 Седокова: \"Можу вийти заміж і за водопровідника\"

\"Якщо хочете знати, як чоловік буде поводитися з вами, подивіться, як він поводить себе із офіціантом. Якщо він командує, кричить, то так само буде поводитися і з дівчиною. А якщо ввічливий - то виявиться милим і за дверима ресторану\"

Ще один гарний спосіб розкусити чоловіка, запевняє Аня, це поспостерігати за ним, коли він буде за кермом.

\"Запам‘ятовуйте: як чоловік керує машиною - такий він і у ліжку. Зверніть увагу: є такі персонажі, які постійно нервують, зупиняють машину, лаються, а є такі, які все роблять дуже плавно. Хтось ніколи не порушує правила: 60 км на годину - і не більше. А є божевільні, які так ганяють, що з ними страшно їздити\"

 Аня знає, як розкусити чоловіка

Між іншим, сам Седокова, за її словами, автомобілем керувати не хоче. Особливо тому, що вона часто буває у Москві.

\"У Москві дуже грубі даїшники. У нас, якщо тебе зупиняють, ти просто відчиняєш віконце і... посміхаєшся. Але тут... Штрафи просто жахливі\", - бідкається нинішня телеведуча шоу \"Телезірка-Суперзірка\".

Отакої, наче й зірка, але у Росії, напевне, менш зіркова, аніж на батьківщині.

Фото \"Playboy\" з сайту www.liveinternet.ru та фото \"Maxim\" з сайту www.shownet.ru

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі