Події

У Житомирській області компанія чоловіків зі зброєю побила двох патрульних

18 November 2019, 12:32

Патрулюючи трасу в Коростенському районі Житомирської області, постраждали двоє правоохоронців, які намагалися затримати компанію з мисливською зброєю.

Про це 18 листопада у Facebook повідомила патрульна поліція Житомирської області.

Близько 18-ї години 17 листопада екіпаж патрульної поліції, патрулюючи автодорогу Київ – Ковель – Ягодин, поблизу села Клочеве Коростенського району звернув увагу на автомобіль ВАЗ: водій, побачивши патрульних, різко змінив напрямок руху та заїхав у село. Потім водій зупинився та разом з пасажирами вийшов з авто.

«(Вони) підійшли до групи осіб, де між ними виникла суперечка, що переросла у бійку, яку намагалися зупинити патрульні. У одного з пасажирів транспортного засобу інспектори помітили мисливську зброю. На запитання стосовно дозволу громадянин почав поводитися агресивно та намагався втекти. Під час затримання особи почали чинити спротив, наносити інспекторам тілесні ушкодження. Разом з допоміжними екіпажами, що оперативно прибули на допомогу, усіх правопорушників затримано», – йдеться у повідомленні.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Коростенського ВП, яка вилучила 5 одиниць мисливської зброї і транспортний засіб.

На водія ВАЗа було складено протокол за статтею 130 КУпАП за відмову від проходження огляду на стан наркотичного сп'яніння.

У пресслужбі патрульної поліції у коментарі Житомир.info уточнили, що інспектори отримали легкі тілесні ушкодження.

«Постраждали два інспектори: один отримав тілесні ушкодження у вигляді садна правого коліна та садна зап’ястя правої руки, в іншого садно верхньої губи», – розповіли у пресслужбі.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня 2019 року пресцентр Корольовського районного суду м. Житомира інформував про засудження 33-річного чоловіка, який у січні 2018 року, порушивши правила дорожнього руху, втікав від патрульного і травмував його. Чоловік отримав два роки обмеження волі.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний розбій затримання  
Матеріали по темі