Місто

​На Київському шосе в Житомирі почнуть вимірювати швидкість автомобілів приладами TruCAM

19 November 2019, 11:34

З 20 листопада швидкість руху автомобілів на Київському шосе в Житомирі почнуть вимірювати за допомогою приладу TruCAM.

Про це 19 листопада повідомила прес-служба патрульної поліції Житомирської області у соцмережі, розмістивши допис Олексія Білошицького.

«Ми продовжуємо пильнувати за водіями, які перевищують дозволену швидкість руху на дорогах, запобігаємо пояснюємо і, притягуємо до відповідальності. А для того, щоб це відбувалося ще ефективніше — розширюємо кількість ділянок, де патрульні вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM, а також збільшуємо кількість таких приладів. Від завтра, 20 листопада, додаємо ще 57 нових ділянок, а також розширюємо уже 2 існуючі. Усього на дорогах України працюватиме 115 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 186 ділянках», - йдеться у повідомленні патрульних.

У дописі опублікували карту й таблиці з оновленою інформацією (карта і перелік місць у кращій якості за посиланням: https://bit.ly/2XtdebZ).

За даними опублікованої карти на дорогах Житомирської області з’явилась нова ділянка, на якій з 20 листопада почнуть використовувати засіб для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів TruCAM, а саме вулиця Київське шосе у Житомирі.

Нагадаємо, в березні 2019 на чотирьох ділянках доріг в Житомирській області розпочали використовувати прилади TruCAM.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні з 8 жовтня 2018 року в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення патрульні поліцейські почали використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів. Житомирська область отримала тоді два таких пристрої.

Також 8 жовтня 2018 року патрульні Житомирської області показали, як тестували прилад TruCam. А за тиждень надали дані про перші штрафи за перевищення швидкості, яке фіксують за допомогою приладу TruCAM.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: TruCAM швидкість Київське шосе патрульний поліція  
Матеріали по темі