Події

​У Новоград-Волинському районі запряжений кіньми віз наїхав на 8-річного хлопчика, дитина в лікарні

20 November 2019, 11:58

У Житомирській області поліція перевіряє обставини травмування дитини.

Про це 20 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Подія сталась увечері 19 листопада на вулиці одного із сіл району. Унаслідок наїзду гужової повозки тілесні ушкодження отримав 8-річний місцевий житель. Хлопчик госпіталізований. Триває з’ясування усіх обставин», - йдеться у повідомленні.

Увечері до Новоград-Волинського відділу поліції від медиків надійшла інформація про госпіталізацію 8-річного жителя одного із сіл району із закритою черепно-мозковою травмою, забоями тіла та іншими тілесними ушкодженнями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що хлопчик разом з вітчимом знаходився на території обійстя односельчанки біля запряженої кіньми гужової повозки. Тварини раптово зірвались з місця і підвода поїхала на хлопчика. Чоловік устиг прикрити собою дитину, однак зовсім уникнути травм не вдалося. Медична допомога без госпіталізації знадобилась і йому.

«Подія належним чином зареєстрована. Поліція проводить відповідні перевірки обставин», - повідомили в пресслужбі ГУНП в області.

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня 2017 року у селі Троянів Житомирського району загинув 9-річний хлопчик, який приїхав до родичів на канікули. Дитину привалило дошками, що впали з підводи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підвода віз кінь травмування дитина  
Матеріали по темі