Місто

У Житомирі відбулась дев’ята гра XIII Корпоративного чемпіонату з боулінгу

21 November 2019, 09:40

5 листопада в Житомирі в боулінг-клубі Liberty Hall відбулася Дев’ята гра XIII Корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2019! Цього року встановлено максимальну кількість місць – 140 команд. Уже зареєстровано 124 команд, але набір команд ще триває, тож усіх охочих запрошуємо приєднатися!

Відбудеться ще 5 відбіркових матчів кожного понеділка та вівторка з 17:30 до 20:30. Всіх охочих запрошуємо приходити та вболівати за свою команду в Liberty Hall !

Організатори: рекламна агенція Пропозиція (http://www.reklamapro.com.ua/) та Liberty Hall. Генеральний інформаційний спонсор – Житомир.info. Заряджає всіх позитивом ведучий Паша Легенчук. Усі фото чемпіонату робить мегакрутий Денис Константинов (https://www.instagram.com/konstantynov_photo/?igshid=vke3k9sajy8t).

Цього дня змагалися компанії м. Житомира:

Тамада
• USK
• Balance
• UZOR
• Венеція, центр краси та здоров’я
• Обербетон
• Титан
• Luka Galamar
• Віта Енерджі
• ДКСК

Команда USK з результатом 967 балів стала переможцем дев’ятого відбіркового матчу. Отримали Преміум екогорілку ТМ Greenday, квітучий презент від Green Flora та інструмент від Ексклюзивного спонсора сервіс-маркету PLUS.

Найкращий чоловічий результат у Романа з команди Титан – 306 балів (подарунки: ТМ Greenday, сертифікат на послуги в Центрі краси та здоров'я «Венеція» та інструмент від сервіс-маркету PLUS).

Найкращий жіночий результат в Юлії з команди USK – 255 балів (отримала в подарунок сертифікат від Центру краси та здоров’я «Венеція» та квітучий презент від Green Flora). У фіналі серед жінок переможниця буде змагатися за крутий подарунок від мережі магазинів ВЕНЕТО та нового магазину меблів у Житомирі – FRANKOFF.

Мережа магазинів біля вашого дому Квара пригостила всіх учасників освіжаючим напоєм для справжніх спортсменів – Тонус-Кислород.

У перерві чемпіонату учасники пограли в мініквест-ринг, танцювали, співали, проявляли творчі таланти в різних іграх та отримали безліч подарунків: професійні інструменти від сервіс-маркету PLUS, горілку від ТМ Greenday, шампанське ТМ FIORELLI, справжнє грузинське вино ТМ Wine Man, сертифікати від Оздоровчого Центру Баланс, солодощі від ТМ Руден, білети до кінотеатру «Україна» та житомирського драмтеатру ім. Івана Кочерги.

Усі команди за активну участь в конкурсах – отримали та продегустували мегакорисні яблучні чіпси Екофрутик – новинка на житомирському ринку. А перші щасливчики, що вибили страйк, отримали пиво ТМ Carlsberg, а от професіонали, які першими забили три страйки підряд – ТМ GREENDAY.

Всі учасники у своїх папках отримали цікаву інформацію про спонсорів та 10% знижки від сервіс-маркету PLUS.

Запрошуємо всіх на наступні матчі, які відбудуться вже наступного тижня – 18 та 19 листопада!

Нагадуємо, що переможець чемпіонату отримає Перехідний Кубок, святкову вечерю від мережі закладів SALAD і спальний набір від ТМ ВЕНЕТО!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: боулінг  
Матеріали по темі