Події

​ДБР провело обшуки у житомирській податковій: вилучили понад сотню справ про видані ліцензії на торгівлю пальним

21 November 2019, 14:37

Державне бюро розслідувань викрило зловживання житомирських податківців, через які держбюджет отримав близько 1 млн грн збитків.

Про це 20 листопада повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

«Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому, здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками зловживання владою працівниками Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області, що завдали державному бюджету збитків на суму близько 1 млн. грн», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, житомирські податківці належним чином не перевіряли документи ліцензійних справ, які подаються для отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним. Дії податківців могли завдати державному бюджету збитків на суму близько 1 млн грн.

Важливо: суб'єкти господарювання отримали ліцензії та здійснювали господарську діяльність без відповідних дозволів.

Відбулися обшуки в адміністративному приміщенні Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області, під час яких вилучено 121 ліцензійну справу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області. Оперативний супровід – Головне управління Служби безпеки України у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 30 травня у ГУ ДФС у Житомирській області відбулась пресконференція з приводу запровадження з 1 липня 2019 ліцензування діяльності усіх суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність із виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДБР ДФС податкова ліцензія обшук торгівля пальним  
Матеріали по темі