Місто

​На Чуднівській у Житомирі збираються побудувати ресторан на замовлення і проводять громадське слухання

22 November 2019, 17:25

У понеділок, 16 грудня 2019 року, в Житомирі проведуть громадське слухання щодо будівництва закладу громадського харчування на ділянці по вулиці Чуднівській, 107-а.

Оголошення про це 2 листопада розмістили на сайті Житомирської міськради.

«Громадське слухання стосовно будівництва закладу громадського харчування за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська, 107-а, замовник — Литвиненко І.М., буде проводитись 16.12.2019 о 11.00 год. в департаменті містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради (вул. Покровська, 6, 2-й поверх). Громадське слухання проводиться на виконання спеціального зонального погодження, передбаченого містобудівною документацією, а саме Планом зонування території м. Житомира», – йдеться в оголошенні.

У прикріплених графічних матеріалах пояснюється, що йдеться про ресторан на замовлення (банкетний зал) на власній земельній ділянці по вулиці Чуднівській, 107-а, яка знаходиться в районі будівлі Центру зайнятості та проїзду Шпаковського.

У документах пояснюється, що власна ділянка забудови відноситься до зони С6 (зона зелених насаджень в санітарно-захисних зонах, - ред.) міста Житомира. Об’єкт належить до підприємств громадського харчування згідно державного класифікатора будівель, спорудження якого дозволено в зоні С6.

Площа власної земельної ділянки - 0,1 га, площа благоустрою – 0,38 га, площа забудови – 332,8 кв. м, поверхів – 2, загальна площі будівлі – 514 кв. м.

Кількість місць в основній залі – 48, кількість робочого персоналу – 9 осіб (2 офіціанта, 2 працівника кухні, бармен, директор, бухгалтер, 2 техпрацівника (позмінно)). Зона паркування передбачає 10 машиномісць.

На сайті пошукової системи Ring знаходимо повідомлення про початок будівельних робіт за адресою вулиця Чуднівська, 107-а, а саме – будівництво блокованого житлового будинку на дві сім’ї, а також наказ департаменту містобудування та архітектури КМДА про будівництво блокованого житлового будинку на дві сім'ї (І черга будівництва – квартира № 1 блокованого житлового будинку, ІІ черга будівництва – квартира № 2 блокованого житлового будинку), виданий Литвиненко Інні Маратівні.



Скріншот з документів, прикріплених до оголошення

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ресторан вул. Чуднівська слухання будівництво  
Матеріали по темі