Влада

Ротація в Житомирській ОДА: нова керівниця пресслужби перемістилася в управління екології

25 November 2019, 15:14

Галина Перникоза, яка виграла конкурс на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації, тепер керує управлінням екології та природних ресурсів.

Інформація про нового начальника екологічного управління оприлюднена на сайті ОДА. Цікаво що Оксана Ревенко, яка керувала цим управлінням з вересня 2017 року, декларацію перед звільненням з посади не подавала.

Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, Галина Перникоза дійсно була призначена на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, а Оксана Ревенко перейшла працювати в департамент агропромислового розвитку та економічної політики ОДА, і нову керівницю пресслужби перевели на вакантне місце. Зазначимо, що Галина Перникоза 23 березня 2019 року оприлюднювала щорічну декларацію держслужбовця: на той час вона працювала головним спеціалістом в Державній екологічній інспекції України. До цього вона працювала начальником відділу в Державній екологічній інспекції у місті Києві. Перникоза проживає в селі Горенка Києво-Святошинського району Київська область. З нерухомості станом на початок 2019 року вона мала лише дві земельні ділянки в селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району. За 2018 рік вона отримала 122 тис. 450 грн зарплати в Державній екологічній інспекції у м. Києві та 65 тис. 313 грн зарплати в Держекоінспекції України.

Відповідно інформації сайту YouControl, Галина Перникоза офіційно керує управлінням екології та природних ресурсів Житомирської ОДА з 21 листопада 2019 року.


Нагадаємо, 8 листопада 2019 року голова облдержадміністрації Віталій Бунечко визначив Перникозу Галину Андріївну переможцем конкурсу на зайняття посади начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної державної адміністрації. Всього було 11 кандидатів на цю посаду, до останнього етапу конкурсу дійшли четверо: Ірина Дембіцька, Вікторія Мельниченко, Галина Перникоза та Вероніка Трифонова.


Як повідомляв Житомир.info, з 6 вересня 2019 року заступницею голови ОДА працює Наталія Остапченко, яка до цього була начальницею управління фінансів Бородянської райдержадміністрації Київської області. 17 жовтня колишній начальник Київського вокзалу Олег Шарварко став керівником апарату Житомирської ОДА. На початку листопада першим заступником голови облдержадміністрації став киянин Володимир Федоренко. 4 листопада голова ОДА Віталій Бунечко визначив переможцем конкурсу на посаду директора департаменту регіонального розвитку киянку Інну Хоменко, яка працювала в департаменті регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА управління Перникоза Ревенко  
Матеріали по темі