Суспільство

Готель Vesna у Трускавці: новорічно-різдвяні свята з українськими традиціями

27 November 2019, 10:50

Новий Рік та Різдво – це особливий час у році, який кожен бажає провести у колі сім’ї та з найближчими друзями. Саме тому вже гарною традицією стало проведення цих свят у готелі Vesna, що знаходиться у місті Трускавець.

Це відмінна можливість провести відпочинок у екологічно чистому куточку України, оздоровити свій організм та зустріти новорічні та різдвяні свята з українським колоритом. В готелі вас чекають оновлені номери європейського рівня різних категорій, триразове харчування за системою «шведський стіл», дитяча кімната, косметологічний центр Vesna SPA, який пропонує різноманітні апаратні методики для краси обличчя і тіла, широкий асортимент послуг масажів, обгортувань та перукарня. На території готелю парковка, пральня для гостей, дитячий майданчик та Wi-Fi.

Готель Vesna приготував до Новорічної ночі особливо цікаву насичену розважальнупрограму з вишуканим новорічним меню. Жива запальна українська музика, веселі конкурси, розваги та доза гарного настрою від чарівного ведучого зроблять Вашу новорічну ніч незабутньою і створять чудову, яскраву атмосферу святкових веселощів. Новорічне святкування стане лиш початком неперевершеного відпочинку, який ми пропонуємо нашим гостям.

Святкування Різдва у готелі Vesna заслуговує на особливу увагу, адже на нього чекають з нетерпінням і дорослі, і діти, бо воно супроводжується багаторічними традиціями. Так, на Святвечір (напередодні Різдва) у ресторані накривають святковий стіл з 12-ма пісними стравами. Погодьтеся, це чудова нагода відпочити та оздоровитися і зустріти свята по-українськи. А мінеральні води Трускавця дозволять відсвяткувати без шкоди для здоров’я.

По завершенню святкового періоду ми з радістю будемо піклуватися про ваше подальше оздоровлення у лікувально-діагностичному центрі «Мед-Палас» - кращому на Західній Україні, до інфраструктури якого входять: діагностичний центр, лабораторія, водолікарня та SPA-центр.

Гості, які проживають в номерах категорії стандарт «Покращений», мають можливість відвідувати Аква-зону готелю Mirotel Resort & Spa.

Зручне місце розташування готелю дозволяє поєднати сімейний відпочинок і ефективне оздоровлення на будь-який сімейний бюджет. Для гостей поважного віку 60+ діє знижка -5%. Пориньте у казкову атмосферу, яка панує у цей час у готелі Vesna, зробіть Ваш зимовий відпочинок і новорічні свята не тільки веселими, незабутніми, але й корисними для здоров’я.

Готель Vesna, 82200, Україна, Львівська обл.,

м. Трускавець, вул. Суховоля, 33.

Тел.: +38 (03247) 5-10-59, 6-41-62, 5-50-70,

(067) 373-55-62.

Офіційний сайт: hotelvesna.com.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі