Події

​Поліція шукає свідків смертельної автопригоди з КамАЗом на вулиці Параджанова в Житомирі

27 November 2019, 17:01

Поліція встановлює очевидців та свідків дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 8 листопада на вулиці Параджанова в Житомирі.

Про це повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області 27 листопада.

«Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 8 листопада близько 10.40 по вул. Параджанова в обласному центрі, смертельні травми отримав 59-річний пішохід. Поліцейські звертаються до громадян за допомогою», - повідомляє відділ комунікації ГУНП.

Як попередньо встановила поліція, поблизу будинку №62 по вул. Параджанова в обласному центрі водій автомобіля КамАЗ, 56-річний житомирянин, рухаючись вулицею міста, учинив наїзд на пішохода, 59-річного жителя обласного центру, який переходив дорогу. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

У рамках кримінального провадження триває встановлення всіх обставин події. Громадян, які були свідками або очевидцями цієї ДТП, просять звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Нагадаємо, 8 листопада на Параджанова у Житомирі під колесами вантажівки загинув 59-річний пішохід. У коментарі під новиною читачка Lena Draga написала, що «перехожий був у стані сильного алкогольного сп'яніння і просто впав під колеса КамАЗа».

Як повідомляв Житомир.info, 22 листопада 2019 близько 17 години на автодорозі між селами Таращанкою та Маковицями у Новоград-Волинському районі автомобіль Land Rover в’їхав у дерево, загинула 34-річна жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КамАЗ ДТП загиблий  
Матеріали по темі