Місто

Власна квартира в ЖК River City - перший крок до щасливого життя

29 November 2019, 11:55

Кожна людина мріє про власне гніздечко та сімейний затишок у власній оселі. Перший крок до створення щасливого життя — власна квартира, де впевнено можна створювати сім’ю і реалізовувати свої мрії разом! Тут будуть реалізовуватися ваші родинні традиції, звучатиме дитячий сміх, пануватиме добробут та гармонія.

Вибір майбутнього житла — надзвичайно відповідальне та нелегке завдання. Прийняте рішення буде впливати на комфорт життя, тому до такого вибору потрібно підходити зважено, враховуючи: надійність компанії забудовника, технології будівництва, комунікації, внутрішню і зовнішню інфраструктуру та всі складові, які є пріоритетними саме для вас.

Компанія «Інтергал-Буд», подбала про втілення в життя мрій багатьох сімей, які бажають жити та насолоджуватись природою без міського галасу.«River City» – затишний та екологічно-чистий житловий комплекс зі свіжим повітрям, мальовничою природою та розвинутою інфраструктурою. І все це – за доступною ціною та на хороших умовах співпраці. Компанія розробила вигідну програму розстрочки на квартири:

- перший внесок — від 10%;

- термін програми — до 3-х років;

- щомісячний платіж — від 13 900 грн/кв.м.

До того ж, на відмінну від кредиту, відсоткова ставка відсутня. Також перевагою є легкість та зручність в оформленні: вам не потрібна довідка про доходи та поручитель. Все, що необхідно — лише паспорт, код та позитивний настрій.

Компанія «Інтергал-Буд» будує сучасний та комфортний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою. Завдяки досвіду реалізації понад 74-х успішних проєктів абсолютно точно визначено, які об’єкти на території комплексу роблять життя мешканців максимально комфортним та відповідають європейському рівню життя.

І звісно, всі вони включені до внутрішньої інфраструктури ЖК «River City»:

- дитячий садочок;

- спортивний та дитячий майданчик;

- пляжна зона;

- зона барбекю;

- супермаркети.

Телефонуйте у відділ продажу, кваліфіковані менеджери підберуть найоптимальніший варіант майбутньої оселі саме для вас:097 201 11 88 або залиште заявку і з вами зв’яжуться у зручний для вас час.

Завітайте у відділ продажу за адресою м. Житомир, вул.Чуднівська, 109.

Тел.: +38 097 20 11 188

ГРАФІК РОБОТИ

Понеділок - П'ятниця: 9:00-19:00

Субота: 10:00-15:00

Неділя: вихідний

Офіційний сайт – www.river-city.com.ua

Cторінка fb - https://www.facebook.com/intergalbud.zhytomyr

Сторінка instagram- https://instagram.com/intergalbud.zhytomyr/

Вибираючи квартиру в житловому комплексі «River City», ви втілюєте свою мрію про комфортне житло та майбутнє у Житомирі! Актуальна наочна інформація щодо етапу будівництва житлового комплексу.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новобудови Інтеграл-буд  
Матеріали по темі