Місто

Де і як заробити грошей в Житомирі

2 December 2019, 12:37

Щоб отримувати стільки грошей, скільки хочеться, або потрібно для задоволення потреб, потрібна добре оплачувана робота, або стабільний підробіток. У цьому випадку варто якомога швидше приступити до пошуків. З використанням сервісу Kabanchik.ua робота в Житомирі знайдеться дуже скоро.

Що таке сервіс Kabanchik.ua?

На сайті є десятки категорій і підкатегорій, за допомогою яких можна реалізувати свої можливості, застосувати навички, знання, вміння і заробити хороші гроші. Відвідавши сервіс, можна побачити найрізноманітніші види робіт:

  • послуги кур'єра;
  • клінінгові послуги;
  • меблеві роботи;
  • ремонт мобільних телефонів;
  • сантехнічні роботи.

Список категорій можна продовжувати. Кожен виконавець зможе реалізувати себе і застосувати вміння на практиці, заробляючи при цьому гроші.


Чому це працює?

Якщо раніше не було де шукати людину, яка доставить посилку або постоїть в черзі, то зараз є Kabanchik.ua - вантажоперевезення, доставка, домашній майстер, ремонт авто, техніки і багато інших видів робіт в одному місці.

Кур'єрські послуги включають найрізноманітніші види доставки. На Kabanchik.ua доставка їжі, документів, посилок - популярні і добре оплачувані. Залежно від можливостей можна шукати роботу. Наприклад, наявність авто дає перевагу доставляти більш габаритні або важкі речі на більш віддалену територію, якщо оплата гідна. Відсутність авто - не проблема, кур'єри завжди затребувані. Популярністю в цій категорії так само користується послуга «постояти в черзі». Вартість коливається, в залежності від завдань, ціна за роботу приблизно від 100 грн.

Клінінг - дуже перспективна категорія, яку, як і попередню, можна виконувати без спеціальних навичок, або освіти. Незважаючи на популярність клінінгових послуг, виконавці завжди затребувані. Наприклад, прибирання квартири коштує від 600 грн.

Меблеві роботи включають великий список різних робіт, вартість яких залежить від складності, кількості завдань. Наприклад, за ремонт кухонних меблів замовники готові заплатити від 400 грн.

Ремонт мобільних телефонів вимагає певних знань. Багато вміють ремонтувати техніку, з якою вже працювали. Трохи підучившись в цьому напрямку можна відмінно заробляти. Залежно від послуги ціна може коливатися. Наприклад, за заміну сенсорного екрана готові платити в середньому 350 грн.

Лагодити сантехніку, виконувати сантехнічні роботи може не кожен. Це перспективний напрямок, тому що сантехніки дуже затребувані, замовлення з'являються регулярно, їх багато, а хороші фахівці, які заробляють позитивні відгуки, завжди матимуть дохід. Наприклад, встановити кран коштує від 300 грн.

Це далеко не всі категорії і напрямки, де можна себе реалізувати.

Перспективні напрямки для підробітку

До перспективних сфер відносять послуги:

  • швачки;
  • електрика;
  • по ремонту авто;
  • оздоблювальні (штукатурні, малярні роботи, укладання плитки);
  • будівельні роботи;
  • няні, доглядальниці;
  • токарні роботи;
  • столярні роботи.

Виконавців, готових взятися за ці види робіт - мало, тому є можливість застосувати свої вміння і почати заробляти стільки грошей, скільки необхідно для задоволення всіх своїх потреб.

Завдяки мобільному додатку, шукати роботу ще простіше, це можна робити де завгодно, у вільний час. Маючи доступ до платформи постійно, можна вибирати найкращі і високооплачувані замовлення.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі