Події

У житомирській школі на Польовій 8-класниця розпилила газовий балончик, евакуювали більше 500 людей

3 December 2019, 09:45

2 грудня до поліції надійшло повідомлення від дирекції однієї із загальноосвітніх шкіл м. Житомира про розпилення невідомої газоподібної речовини у приміщення навчального закладу. З школи було евакуйовано понад півтисячі учнів та працівників.

Про це 3 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, працівники ювенальної превенції, медики та рятувальники.

«Попередньо встановлено, що 14-річна учениця 8-го класу, демонструючи іншим школярам балончик з газом подразнювальної дії, натиснула на клапан. У результаті інциденту двох її однокласниць було доставлено до обласної дитячої лікарні для обстеження, а після надання необхідної допомоги дітей відпустили додому», – йдеться у повідомленні.

Дівчина у скоєному зізналася, балончик поліцейські вилучили.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Триває подальше встановлення всіх обставин події.

Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, подія сталася у загальноосвітній школі №14, що на вулиці Кибальчича, 7 (мікрорайон Польова).

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2019 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №26 міста Житомира, що на проспекті Миру, 59, один із учнів розпилив сльозогінний газ «Кобра», дітей евакуйовували. 29 листопада стало відомо, що на матір учня склали адмінпротокол.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газовий балончик сльозогінний газ школа №14  
Матеріали по темі