Місто

На крісло директора житомирської школи №12 претендують нинішній очільник цього закладу та заступник керівника будколеджу

6 December 2019, 13:16

На посаду директора спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С.Ковальчука претендують нинішній очільник цієї школи та заступником директора Будівельного коледжу.

Перелік осіб, що претендують на вакантну посаду, 5 грудня опублікували на сайті Житомирської міської ради.

Отже, у списку кандидатів – два прізвища:

Голяченко Олександр Леонідович
Каблов Анатолій Володимирович.

Зазначимо, що, за інформацією заступниці Житомирського міського голови Марії Місюрової, наданою Житомир.info 12 листопада, Олександр Голяченко є заступник директора школи №12 та нині виконує обов’язки її керівника. За даними ресурсу https://clarity-project.info, керувати навчальним закладом він почав з 1 липня 2019 року.

Анатолій Каблов займає посаду заступника директора з виховної роботи Будівельного коледжу Житомирського національного агроекологічного університету (вулиця Степана Бандери, 6). Така інформація вказана на сайті Будівельного коледжу.

Як повідомляв Житомир.info, конкурс на посаду директора спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 був оголошений 12 листопада 2019 року. 4 грудня стало відомо, що документи на конкурс подали двоє осіб.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа школа №12 конкурс директор посада вакансія  
Матеріали по темі