Влада

Влада Житомира оголосила конкурс на посади начальника управління культури та головного архітектора

9 December 2019, 10:05

Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурси на заміщення вакантних посад посадової особи місцевого самоврядування: начальника управління культури й заступника директора департаменту містобудування та земельних відносин міської ради – головного архітектора міста.

Відповідна інформація розміщена на сайті міськради.

Зазначається, що оголошення про вакансії були надруковані в газеті «ТелеЕхо» від 05.12.2019. Документи від претендентів на посади прийматимуть до 3 січня.

Нагадаємо, начальниця управління культури Ніна Рябенко та головний архітектор міста Юрій Безбородов були звільнені наприкінці травня 2019 року. Ніна Рябенко очолила управління культури Житомирської міської ради в листопаді 2016 року. Юрій Безбородов працював головним архітектором міста з 21 серпня 2017 року.


Як повідомляв Житомир.info, влітку 2019 року вже проводили конкурс на посаду начальника управління культури Житомирської міської ради: на цю посаду було шість претендентів, двоє кандидатів (Юлія Закаржевська (Кручак) та Наталія Журбей) дійшли до співбесіди, але конкурсна комісія 16 липня не обрала переможця і конкурс збиралися оголошувати повторно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі