Фоторепортаж

Разумков у Житомирі порадив нардепам брати приклад з десантників 95-ї бригади. Фоторепортаж

9 December 2019, 14:54

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков під час регіональної поїздки до Житомирської області поспілкувався з бійцями 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Він також нагородив Грамотою Верховної ради України командира частини та вручив військовослужбовцям відзнаки.

Про це по обіді 9 грудня повідомила пресслужба Апарату Верховної ради України.

«Сьогодні держава докладає максимум зусиль для того, щоб більше ніколи ми не чули про втрати на фронті або поранених. Це не простий і нешвидкий шлях, але ми маємо його пройти. І тут не повинно бути політики – лише спільна державницька позиція», – цитує пресслужба голову парламенту.

Дмитро Разумков також висловив глибоку повагу та вдячність військовослужбовцям і зауважив, що народним депутатам варто брати приклад з української армії.

«Ми маємо працювати, незважаючи ні на своє здоров’я, ні на своє життя, віддаючись служінню державі повністю, – так, як це робите ви», – зауважив він.

Нагадаємо, у рамках робочого візиту Дмитро Разумков 9 грудня також відвідав «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей», що на Коростишівській, 15. Тут очільнику парламенту провели екскурсію навчальним закладом. Також Дмитро Разумков відвідав «Обласний медичний центр вертебрології і реабілітації» на Чуднівському шосе, 1, де його зустріли противники будівництва АЗС на проспекті Незалежності у Житомирі. Фоторепортаж дивіться тут

Відповідно до програми візиту Дмитра Разумкова на Житомирщину, поспілкувавшись з військовими 95-ї бригади, очільник парламенту збирався відвідати кілька закладів у Бердичеві: фабрику одягу, центр позашкільної освіти ім. О. Разумкова та музично-драматичний театр на Європейській.

Детальніше про візит голови Верховної ради до Житомира дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, Дмитро Разумков як голова партії «Слуга народу» був у Житомирі 24 червня 2019 року: відвідав АТ Житомирський маслозавод «Рудь» та поспілкувався зі студентами і викладачами Державного університету «Житомирська політехніка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Разумков ВР  
Матеріали по темі