Події

У Житомирі на вулиці Перемоги зіштовхнулися чотири автомобілі (доповнено)

9 December 2019, 19:34

У Житомирі 9 грудня близько 19:00 на вулиці Перемоги сталася аварія за участю кількох автомобілів, які рухалися в попутному напрямку.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

У патрульній поліції інформацію про ДТП підтвердили.

«Дійсно сталася аварія за участю чотирьох транспортних засобів, які зараз патрульні хочуть забрати з проїжджої частини, щоб вони не перешкоджали руху транспорту. За попередніми даним потерпілих немає, «швидку» не викликали», - повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

О 20:30 патрульна поліція надала повну інформацію по ДТП на вулиці Перемоги.

«Водій, керуючи автомобілем Volkswagen не врахував дорожню обстановку та швидкість руху,здійснив зіткнення з автомобілем Nissan, який за інерцією зіткнувся з ВMW, який в свою чергу зіткнувся з автомобілем Opel, що стояв попереду. В наслідок зіткнення всі транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На водія Volkswagen складено протокол за ст. 124 КУпАП», - розповіла Тетяна Носадчук.

Стаття 124 передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2019 у Житомирі на вулиці Київське шосе зіштовхнулися два легкових автомобілі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія вул.Перемоги  
Матеріали по темі