Влада

Держгеокадастр оголосив конкурс на посаду начальника головного управління у Житомирській області

12 December 2019, 10:11

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру оголосила конкурс на зайняття вакантних посад керівників територіальних органів.

Про це ввечері 11 грудня повідомив Урядовий портал з посилання на пресслужбу Держгеокадастру.

«Конкурс оголошено на посади начальників головних управлінь Держгеокадастру у Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Одеській, Харківській, Херсонській областях. Подати документи на вакантні посади можна до 2 січня 2020 року та ознайомитися з умовами конкурсу - на сайті відомства за посиланням», - йдеться у повідомленні.

Конкурси на всі зазначені посади були оголошені 10 грудня 2019 року. В умовах оплати праці керівників зазначено, що посадовий оклад становить 10990 грн, також виплачується надбавка за вислугу років у розмірі, визначеному статтею 52 Закону України «Про державну службу», надбавка за ранг державного службовця, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15 «Питання оплати праці працівників державних органів».

Майбутній керівник має бути комунікабельним, емоційно стабільним та дисциплінованим.

Скріншот з умов проведення конкурсу

Як повідомляв Житомир.info, 9 грудня 2019 року голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Башлик Денис на виконання доручення Кабінету міністрів наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві з метою комплексної перевірки роботи органу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр вакансія  
Матеріали по темі