Влада

В обласних управліннях Держгеокадастру відсторонили керівників і проводять перевірки, громадян закликають долучатися

10 December 2019, 11:12

Голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Башлик Денис на виконання доручення Кабінету міністрів наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві з метою комплексної перевірки роботи органу.

Про це 9 грудня повідомила пресслужба Держгеокадастру.

«Перевірка проводитиметься в частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності за період 2018-2019 років. З метою забезпечення максимальної прозорості та результативності процесу реорганізації Держгеокадастру, просимо усіх громадян долучатися. Якщо ви маєте скарги, або зафіксовані факти порушень законодавства у роботі Головних управлінь служби, надсилайте свої листи за електронними адресами», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, скарги на головне управління Держгеокадастру в Житомирській області можна надсилати на електронну адресу zt.skarga@land.gov.ua.

Нагадаємо, на сесії Житомирської обласної ради 12 листопада 2019 року депутати направили звернення до вищих органів влади щодо проведення перевірки діяльності керівництва головного управління Держгеокадастру у Житомирській області. Причиною цього стали численні повідомленні про існування корупційних схем в структурі та порушення земельного законодавства при наданні земельних ділянок.

Як повідомляв Житомир.info, 27 листопада 2018 року керівника обласного управління Держгеокадастру Сергія Музиченка «активісти» облили зеленкою в робочому кабінеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр перевірка  
Матеріали по темі