Влада

​Виконком у Житомирі зібрався на позачергове засідання, щоб закрити питання по зарплаті медикам до кінця року

12 December 2019, 16:40

12 грудня у Житомирі відбулось позачергове засідання виконавчого комітету, на якому перерозподілили медичну субвенцію з державного бюджету.

Про це повідомила пресслужба Житомирської міськради.

«12 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення про розподіл субвенцій з державного бюджету. Так, члени виконавчого комітету проголосували за збільшення доходів загального фонду місцевого бюджету на 2019 рік на здійснення видатків у сфері охорони здоров’я за рахунок коштів медичної субвенції на суму 9 мільйонів 347 тисяч 600 гривень», - йдеться у повідомленні.

«8 мільйонів 282 тисячі 400 гривень з державної субвенції буде направлено для виплати заробітної плати медичним працівникам за грудень у повному обсязі. 1 мільйон 65 тисяч 200 гривень передбачено для фінансування заходів з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет», - розповіла директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Діна Прохорчук .

Нагадаємо, наприкінці листопада 2019 в інтерв’ю Житомир.info заступник міського голови Марія Місюрова розповіла, що Житомир сподівається на додаткову субвенцію, яка дозволить виплатити заробітну плату медичним працівникам. На той момент недостатність бюджету становила 8,6 млн грн.

Повний текст інтерв’ю з заступником міського голови Житомира Марією Місюровою читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2019 на виплату зарплати житомирським медикам до кінця року не вистачало 14 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком зарплата медицина  
Матеріали по темі