Події

На вихідних у Житомирі патрульні затримали трьох чоловіків з білим порошком

16 December 2019, 10:42

15 грудня біля Житнього ринку, на вулиці Чехова та на провулку Київському житомирські патрульні затримали чоловіків з білим порошком.

Про це 16 грудня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

Так, близько 23-ї години під час патрулювання вулиці Житній ринок інспектори поліції помітили особу, яка, побачивши автомобіль поліцейських, різко змінила напрямок руху.

«Під час здійснення поверхневої перевірки патрульні виявили у громадянина поліетиленовий пакетик з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. На місце події викликано слідчих», – інформують у пресслужбі.

Другий випадок був задокументований під час патрулювання 1-го провулку Київського.

За порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ.

«Під час спілкування з патрульними водій нервував, поводив себе дивно. Як наслідок, під час огляду автомобіля правоохоронці виявили поліетиленовий пакетик з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. На місце події викликано працівників слідчо-оперативної групи», – розповідають патрульні.

Ще один випадок мав місце на вулиці Чехова. За порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили транспортний засіб ВАЗ. Спілкуючись з водієм, патрульні помітили, що він нервував. Під час поверхневої перевірки автомобіля правоохоронці виявили 6 поліетиленових пакетиків із залишками речовини білого кольору, ймовірно, наркотичної .

На місце події патрульні поліцейські викликали слідчих.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня 2019 року працівники ювенальної превенції провели відпрацювання поблизу гуртожитків навчальних закладів міста Житомира. Правоохоронці застали компанії з випивкою, сигаретами і зі згортками з «травою».

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики білий порошок патрульний затримання  
Матеріали по темі