Фоторепортаж

Дерев’яні, металеві, кам’яні, зручні та не дуже – на яких лавках сидять житомиряни. Фоторепортаж

17 December 2019, 15:33

У центрі Житомира завжди людно, незалежно від пори року. Житомиряни облюбували пішохідну Михайлівську, але й не відмовляються відпочити, попити кави чи поговорити з друзями, присівши на лавках. Для декого це місця для побачень чи відпочинку, а для когось – простір для художньої творчості.

Приваблює багатьох функціональна лавка на Михайлівській, яку встановили взимку 2017 року. Не менш популярними є дерев’яні лавки з клумбами, які після зими повертають на пішохідну вулицю. Відрізняються від інших лавки-шезлонги у сквері на Лятошинського.

Ще одним місцем зустрічі є Новий бульвар. Дерев’яні лавки, металеві чи гранітні – місць для сидіння вдосталь. У листопаді 2019 року у комунальному підприємстві «Зеленбуд» Житомирської міськради закупили та встановили два десятки паркових лавок на алеї від Другого Старого бульвару до перетину з вулицею Фещенка-Чопівського.

17 грудня фотокореспондентка Житомир.info прогулялась центром міста і подивилась, які лавки прикрашають територію чи навпаки, і де полюбляють відпочивати житомиряни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лавки Житомир  
Матеріали по темі