Новини компаній

Як вибрати необхідний стелаж

19 December 2019, 09:43

Кожен магазин ставить перед собою мету збільшити прибуток. Цього не досягти без росту товарообороту, що має організовано зберігатись на складі. Це непросте завдання для компактних приміщень, тому слід придбати металеві стелажі. Завдяки оптимальним розмірам вони економлять до 70% складського простору. Стелажі організовують багаторівневе зберігання, потребуючи мінімум місця. Це вдалий вибір для магазинів, підприємств чи майстерень. Користувачам доступний великий вибір поличних стелажів, але як вибирати обладнання для складу? Це питання варто уваги, адже якість виробу впливає на збереження товару. Виробник УХЛ-МАШ допоможе знати недорогий стелаж.

Основні характеристики модульних конструкцій

Всім відома потреба в грамотному зберіганні товару, та не всі дотримуються цих рекомендацій. Часто проблема пов’язана з економією бюджету, адже облаштування складу потребує грошових вкладень. Не рідкістю є відсутність відповідальності, що призводить до псування товару. Виходом з такої ситуації є придбання металевих стелажів. Це вигідне рішення, що допомагає попередити збитки. Завдяки стелажам компанії можуть недорого облаштувати склад. Це розв’язує одну з головних проблем – розміщення різнотипного вантажу. У кожної продукції свої особливості, які варто враховувати. Це стосується розміру, ваги та чутливості до навколишнього середовища. Щоразу підлаштовуватися під окремий товар – не краща ідея. Вигідніше купити стелажі підвищеної вантажопід’ємності.

Вигода встановлення:

  • упорядковують високий товарооборот;
  • полегшують відвантаження продукції;
  • підвищують рівень безпеки вантажу;
  • спрощують пошук товару.

Враховуючи безперечні переваги, варто звернути увагу на якість обладнання. Особливістю сучасних стелажів є використання металу. Це допомагає підвищити витривалість конструкції. Завдяки цьому виробу не страшні навантаження чи удари. Такі переваги дозволяють довго користуватись стелажем, не переймаючись ремонтом. Металеві конструкції практичні, адже не потребують особливих умов розміщення. Вони можуть використовуватись на складах, в магазинах чи виробничих приміщеннях. Стелажі мають антикорозійне покриття, що робить їх несприйнятими до впливу вологи. Полімерно-порошкова фарба створює захисний шар проти ржавіння. Інші ж моделі використовують оцинковку чи елементи нержавіючої сталі.

Де вибрати недорогі поличкові системи

Основою модульних конструкцій є металевий профіль. Він приймає на себе навантаження, тому його надійність не має бути під сумнівом. До жорстких опор закріплюються полиці, на поверхню яких складується вантаж. Важливо звернути увагу на їх розмір, щоб вистачило місця під вантаж. Якщо продукція має незвичні розміри, обирайте поличкові стелажі з регульованими полицями. Таке рішення дозволить підлаштувати конструкцію під конкретні умови. Варто пам’ятати, що важкі конструкції можуть пошкодити підлогу, тому зверніть увагу на підп’ятники. Сьогодні не обов’язково обмежуватись одним стелажем, адже виробники пропонують великий асортимент обладнання. Це дозволяє вибрати обладнання під конкретні задачі.

У кожного стелажа свої відмінності, тому їх важливо враховувати при виборі. Це стосується вантажності, яка вказує на можливості обладнання витримувати задану вагу. Не менш важливими є габарити. Вони не повинні заважати пересуванню персоналу. Від кількості полиць напряму залежить місткість стелажа. Варто врахувати, що цей параметр впливає на висоту конструкції. Багато хто забуває про зовнішній вигляд, але він має велике значення при встановленні в торговому залі. Для цього УХЛ-МАШ виготовляє стелажі в універсальному дизайні. Замовляйте металеві стелажі на сайті виробника, щоб отримати надійне обладнання для складу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі