Суспільство

Який вигляд мають новорічні ялинки у найбільших містах Житомирської області

20 December 2019, 16:20

19 грудня у більшості українських міст і селищ, зокрема і в Житомирі й області, стартували різдвяно-новорічні свята. Розпочалися вони з запалення головного символу свят – ялинок.

20 грудня Житомир.info «прогулявся» Інтернет-сайтами чотирьох найбільших міст Житомирської області та роздивився тамтешні ялинки.

Так, у День святого Миколая вогнями замерехтіло хвойне дерево у місті Коростень. Цікаво, що у центрі Коростеня цьогоріч встановили дві великі ялинки – живу та штучну.

«На головній площі міста триває монтаж ще однієї новорічної прикраси – штучної ялинки. Урочисте відкриття головної ялинки міста відбудеться 19 грудня 2019 р. в День святого Миколая о 16.30 год. біля міського Палацу культури ім. Т.Шевченка», – 16 грудня писав сайт Коростенської міської ради.

Фото Коростенської міської ради

У Новограді-Волинському ялину встановили на площі Лесі Українки, урочисто запалили її 19 грудня.

У повідомленні на сайті Новоград-Волинської міської ради від 12 грудня зазначалося, що висота ялинки – 13 метрів.

«Ялинку оформлятиме дизайнер в червоно-золотому кольорі за допомогою 150 нових іграшок та бантиків, а також світлодіодних гірлянд. Також на площі Лесі Українки працівники КП «Новоград-Волинськжитлосервіс» розмістять святкові будиночки для новорічно-різдвяного ярмарку, де гості та мешканці міста зможуть придбати різноманітні смаколики. Згідно з рішенням сесії міської ради, на оформлення міста до свят ілюмінацією, оздоблення ялинки та створення двох фотозон (ілюмінація фонтану та фея на місяці) з міського бюджету виділено 200 тис. грн», – йшлося у повідомленні.


Фото Новоград-Волинської міської ради

У Малині вогні новорічної ялинки теж запалили 19 грудня. У цей день Малинська міська рада опублікувала у Facebook фото з головної локації святкувань, щоправда, головної ялинки на світлинах немає.

Нижче - процес встановлення ялинки у Малині

Фото Малинської міської ради

У Бердичеві велика ялинка стоїть на Центральній площі.

«Справжня казка на Центральній площі відбулася 19 грудня, у День святого Миколая, адже саме цього дня традиційно у Бердичеві урочисто відкривають ялинку та запалюють на ній святкові вогні», – пише РІО Бердичів.

Фото РІО Бердичів

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня 2019 року в Житомирі офіційно розпочався сезон свят: на пішохідній вулиці Михайлівській урочисто увімкнули ілюмінацію, а на майдані Корольова запалили вогні головної ялинки міста.

Фоторепортаж з відкриття ялинки дивіться тут

Який вигляд мали новорічні ялинки у Бердичеві, Новограді-Волинському та малині у 2018 році, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка свято Новий рік Різдво Коростень Бердичів Новоград-Волинський Малин  
Матеріали по темі