Суспільство

Чому купувати в інтернеті стає все простіше

21 December 2019, 11:05

Зараз в інтернеті можна купити все. Ну, або майже все. Це і зручно, і швидко, і асортимент необмежений. А доставляють товари – поштові оператори. Безумовним лідером по кількості посилок серед них є «Нова Пошта». І якщо раніше компанія розвивала свою мережу переважно у обласних та великих районних центрах, то в 2019 році вона сфокусувалася на невеликих містечках і селах. «З початку року ми відкрили більше 3000 відділень по всій Україні. Здебільшого у невеличких містах та селах. Навіщо ми це робимо? Бо хочемо, щоб кожен міг отримати бажані товари. «Нова Пошта» допомагає розвиватися бізнесу і об’єднує людей по всій країні», — розповідає Олександр Бульба, директор «Нова Пошта».

Як повідомили виданню в компанії, на Житомирщині вже відкрито більше 150 відділень оператора. Лише за минулий місяць з’явилося 15 нових відділень, найбільше — в Житомирському, Ємільчинському та Овруцькому районах.

Крім того, компанія продовжує активно розвивати свою інфраструктуру, щоб швидше обробляти і доставляти посилки. Так, у травні «Нова Пошта» відкрила інноваційний термінал у Хмельницькому, а у вересні в роботу був запущений термінал у Львові. В планах «Нова Пошта» за 2019 рік доставити більше 200 млн посилок.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нова пошта 
Матеріали по темі