Влада

Депутата Житомирської міської ради посмертно нагородили пам'ятним знаком «За заслуги перед містом»

21 December 2019, 11:18

Депутата Житомирської міської ради нагородили пам'ятним знаком «За заслуги перед містом» III ступеня (посмертно) «за високий професіоналізм в роботі та значний особистий внесок у розвиток міста».

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Відзнаку 21 грудня на початку засідання виконавчого комітету вручили його дружині та сину.

«Для сина ця відзнака нагадуватиме про добрі вчинки його тата, аби він став взірцем для нього», - зазначила дружина Юлія Горб та висловила вдячність міському голові Сергію Сухомлину та депутатам міської ради за людяність, моральну та матеріальну підтримку їхньої родини у складну хвилину.

Пам'ять про Валерія Горба вшанували хвилиною мовчання.

Довідка міської ради: Валерій Михайлович Горб трагічно загинув 16 жовтня 2019 року у 39-річному віці. Він народився в с.Нагоряни Овруцького району Житомирської області. Навчався у Хлуплянській неповній середній школі І-ІІ ступенів, яку закінчив у 1995 році. З 1995 по 1997 рік навчався у Покалівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. У 1998 році вступив до фізико-математичного факультету Житомирського державного педагогічного університету імені Івана Франка, який закінчив у 2003 році. З 2005 року викладач, голова профспілкового комітету Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу. У 2016 році закінчив Житомирський національний агроекологічний університет. З 2015 року – депутат Житомирської міської ради сьомого скликання. У 2017-2019 роках Валерій Горб був директором КП «Центр інвестицій» Житомирської міської ради.

Нагадаємо, на сесії Житомирської міської ради 18 грудня цього року депутат Любов Цимбалюк запропонувала присвоїти Валерію Горбу посмертно звання «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня.

Як повідомляв Житомир.info, 18 жовтня 2019 року у Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбулася панахида та прощання із загиблим депутатом Житомирської міської ради Валерієм Горбом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком відзнака депутат Горб  
Матеріали по темі