Місто

Оформлюйте кредит онлайн на картку з мобільного швидко та зручно

23 December 2019, 11:52

У цій статті ви дізнаєтеся, як взяти кредит з мобільного та до кого звертатися, якщо терміново потрібні кошти. Ви сміливо можете розраховувати на фінансову підтримку, адже кредитний сервіс “Ваша Готівочка” приймає онлайн заявки на кредит 24/7 та схвалює позики на картки для 99% охочих.

Беріть кредит онлайн у перевіреній та надійній фінансовій компанії

Щоб отримати гроші до зарплати, зовсім не обов’язково звертатися до банку або просити в борг у друзів. Ваші фінансові проблеми легко вирішить кредит онлайнна картку, а швидше та вигідніше за всіх в Україні цю послугу надає сервіс “Ваша Готівочка”.

Якщо ви шукаєте надійний спосіб, який дозволить владнати екстрені питання будь-якої миті, то онлайн-кредитування ідеально вам підійде. Заповніть заявку на кредит з мобільного на сайті “Ваша Готівочка” та вже через кілька хвилин на балансі вашої банківської картки опиниться від 200 до 7000 гривень.

Компанія пропонує вигідні та гнучкі умови співпраці. Особливо це стосується нових клієнтів — їм дають під 0% першу позику. Стандартний кредитний період складає 16 днів. Впродовж цього часу нові позичальники користуються коштами безвідсотково (мається на увазі відсоткова ставка 0,01%), повторні — під 2% в день від отриманої суми. Скористайтеся вигідною пропозицією від “Ваша Готівочка” та оформіть кредит онлайн на картку з мобільного саме зараз.

Заявка на кредит з мобільного — це просто та надійно

Якщо ви бажаєте отримати кредит онлайн на картку, то хутчіш заходьте на сайт “Ваша Готівочка” та оформляйте заявку. У її формі потрібно вказати наступні дані:

  • вік позичальника (допустимий вік для обслуговування у сервісі складає від 18 до 70 років);
  • паспортні дані Паспорт повинен бути льки громадянина України);
  • ідентифікаційний код;
  • контактну інформацію;
  • реквізити банківської карти.

Варто зазначити, що компанія не запитує цільове призначення кредиту, не просить вказувати номер телефона родича, надсилати скан-копії документів, а також надавати довідку про доходи. Буквально через декілька хвилин система компанії розгляне Вашу заявку та перекаже фінанси за вказаними в анкеті реквізитами банківської картки.

Кредит на картку — надійний фінансовий інструмент для українців

Інтернет-кредитування надає людям головні переваги — це оперативність та комфорт. Зараз оформлення кредиту триває від сили декілька хвилин, клієнтам не доводиться особисто звертатися до відділення та чекати в чергах, збирати стос документів та натрапляти на інші труднощі, які виникають під час отримання банківського кредиту.

Кредитний сервіс “Ваша Готівочка” надає кредити по всій Україні. Сотні людей щоденно користуються послугами цієї компанії — вона надає кредит онлайн без перевірок та зайвих запитань. Клієнти цієї МФО отримують:

  • перший кредит під 0%;
  • суму від 200 до 7000 гривень;
  • можливість користуватися грошима 16 днів (за бажанням можна навіть продовжити кредитний період).

Кредит онлайн від “Ваша Готівочка” можна оформити в будь-якому місці

Як правило, більшість клієнтів відчувають дискомфорт під час оформлення банківського кредиту, адже змушені готувати великий пакет документів, особисто приходити до банківського відділення та заповнювати величезну анкету зі всією необхідною інформацією.

Компанія “Ваша Готівочка” навпаки надає людям можливість отримати гроші не виходячи з дому за 15 хвилин. Онлайн-сервіс працює в режимі 24/7, тож проходження процедури оформлення з мобільного або комп’ютера не складе труднощів. У заявці на кредит онлайн потрібно вказати тільки паспортні дані, ІПН та реквізити картки. Додаткова інформація, така наприклад, як номер телефону родича, скан-копії документів, фото з паспортом або з карткою банку не потрібна. Завдяки цьому жоден українець не матимете труднощів під час отримання кредиту.

Оформити кредит в “Ваша Готівочка” просто за пару хвилин

Отримати кошти легко — потрібно просто зайти на сайт МФО “Ваша Готівочка” та оформити кредит онлайн з мобільного. Для цього компанія розробила простий алгоритм оформлення, використовуючи який, отримати фінанси вдасться миттєво:

  • Потрібно вибрати суму та період користування.
  • Підтвердити банківську картку.
  • Заповнити у спеціальній формі персональні дані.

Якщо жодних проблем з карткою не виникне, та особиста інформація буде вказана без помилок, то ви зможете отримати на неї необхідну вам суму. Як далі ви збираєтеся розпоряджатися вже власними кредитними грошима — значення не має. Зі своєю головною задачею — швидко надати кредит онлайн, надійна МФО в будь-який час впорається на відмінно. Звертайтеся!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кредит готівка  
Матеріали по темі