Місто

​Напередодні свят житомирянин отримав телевізор від «Нових вікон», а ще двоє клієнтів виграли сертифікати

25 December 2019, 09:52

Кінець грудня – період, сповнений радісного очікування чогось казкового і неймовірного. На диво в передноворічні дні сподіваються і дорослі, і малі.

Напередодні свят ТМ «Нові вікна», не застосовуючи магії, зробила приємну несподіванку трьом житомирянам: уже 8 років поспіль фірма проводить розіграш 32-дюймового телевізора та сертифікатів на купівлю продукції власного виробництва.

21 грудня до офісу «Нових вікон», що на вулиці Київській, 16, прийшли житомиряни, які протягом року замовляли продукцію фірми, – вікна, двері, ролети, балконні конструкції.

Учасники розіграшу зареєструвалися, отримали «корінці» зі своїми прізвищами та власноруч помістили їх до прозорого акваріуму. Дехто з учасників отримав можливість покласти у «лототрон» кілька талончиків, адже протягом року робив не одне замовлення у «Нових вікон».

Перед початком розіграшу менеджер компанії Ігор Перецький привітав відвідувачів офісу зі святами, що наближаються.

«Вітаю вас з прийдешніми святами! Бажаю, щоб у вас були великі плани, які обов’язково здійснювалися б, аби усе складалося так, як того хочеться вам. А ми і надалі будемо старатися, щоб наша продукція радувала вас та не приносила жодних клопотів. Якщо раптом в процесі експлуатації наших виробів помічаєте якісь недоліки, телефонуйте до нас – ми завжди намагаємось допомогти», – сказав Ігор Перецький.

Затим він перемішав «лотерейки», поміщені у ємність, а витягла п’ять із них та визначила щасливчиків маленька Даринка.

Отже, головний приз, LCD-телевізор з діагоналлю в 32", дістався Валерію Крамаровському,
сертифікати на 1000 грн та 200 грн – Василю Шевчуку,
сертифікати на 500 та 200 грн – Володимиру Кучевському.

Цікаво, що Даринка волею долі двічі зробила подарунок своєму татові Василю Шевчуку, адже випадково дістала папірці з його прізвищем, коли розігрувалися сертифікати.

За допомогу у визначенні переможців Даринка отримала солодку винагороду – шоколадку.

Головний переможець подякував за подарунок і «Новим вікнам», і Даринці, а його дружина зазначила, що їхня сім’я виграли двічі: отримала якісний балкон від компанії, а під Новий рік – ще й телевізор.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нові вікна подарунки  
Матеріали по темі