Події

У Житомирській області правоохоронці на «гарячому» затримали квартирних крадіїв, причетних до інших злочинів

25 December 2019, 10:29

Розшуківці спільно з бійцями КОРДу Головного управління Нацполіції області 24 грудня затримали трьох чоловіків, обгрунтовано підозрюваних у причетності до низки крадіжок з осель на території кількох регіонів держави. Двох чоловіків затримали в смт Черняхів відразу після вчинення ними крадіжки з квартири місцевої жительки. Усі вони є жителями Білгород-Дністровського району Одеської області.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Для цієї групи характерний спосіб проникнення до осель - віджимання механізму склопакетів у вікнах квартир, розташованих на перших поверхах будинків. Зазвичай, вони це робили у вечірніх сутінках, але до повернення власників додому, з 17.00 до 20.00», - розповів начальник ГУНП Сергій Крупєй.

На сайті поліції повідомляють, що під час затримання у чоловіків вилучено щойно викрадені з чужої оселі речі: ювелірні вироби та гаджети. Також затримано транспортний засіб - автомобіль «Ауді», на якому пересувались підозрювані.

«Ми маємо інформацію про те, що члени групи уже упродовж кількох днів перебували на території Житомирщини, винаймаючи житло в одному з селищ Хорошівського району. У нас є підстави стверджувати про їх причетність до крадіжок у Житомирі, Черняхові, Малині, Овручі та кількох інших райцентрах області», – зазначив Сергій Крупєй.

Третього зловмисника одеські поліцейські розшукували з підозрою у причетності до вбивства.

«Третього учасника групи, 26-річного чоловіка, поліцейські затримали безпосередньо у готельному номері. Він розшукується Одеськими правоохоронцями за підозрою у причетності до вбивства та розбійного нападу. Відтак і буде переданий колегам для обрання запобіжного заходу. Двох інших затриманих, 1993 та 1984 років народження, нині допитують слідчі Черняхівського відділення поліції. Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, якою визначено покарання у вигляді ув'язнення терміном до 6 років», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейські ГУНП у Житомирській області 13 грудня затримали 4 осіб під час скоєння нападу на будинок підприємця у Києві, щоб затримати розбійників правоохоронцям довелось переодягатись у жіночий одяг та перуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадії Черняхів поліція  
Матеріали по темі