Суспільство

​Житомирський картонний комбінат продовжує добру традицію – відвідини дитячих будинків напередодні свята Миколая

25 December 2019, 17:09

посмішками, іграшками та солодощами представники Житомирського картонного комбінату вже четвертий рік поспіль разом з представниками партнерів підприємства з різних регіонів України відвідують дитячі будинки та інтернати напередодні Дня святого Миколая.

Перший заступник генерального директора Сергій Рудковський розповів, що відвідування дитячих будинків напередодні свята Миколая вже стало гарною традицією.

«Кінець року – це не лише час коли ми підбиваємо підсумки роботи та мріємо про майбутнє. Це впершу чергу новорічні свята в теплому родинному колі з близькими нам людьми. Ми розуміємо, що не всі діти охопленні батьківським теплом та родинним затишком, саме тому четвертий рік поспіль разом з нашими партнерами, ми відвідуємо дитячі будинки та інтернати напередодні дня святого Миколая. Своєю увагою, ми намагаємось створити святкову атмосферу для цих дітей», - сказав Сергій Рудковський.

До кожного візиту готувалися ретельно та завчасно, розповіла Катерина Газарова, бренд-менеджер Житомирського картонного комбінату: «Наше підприємство відповідально готується до цього заходу. Для кожного закладу подарунки готувалися індивідуально в залежності від потреб: комусь побутова техніка, комусь спортивний інвентар, канцелярське приладдя ну, і звичайно, солодощі. Цими діями ми намагаємося надавати приклад соціальної відповідальності бізнесу та сподіваємося, що до подібних ініціатив долучатимуться інші компанії».

За словами благодійників, цього року увагу отримали діти з Житомирської, Київської,Вінницької, Хмельницької, Харківської, Запорізької областей.

«Не перший рік ми спільно с колегами відвідуємо дитячі будинки і кожного разу ми щасливі від того, що діти радіють нашим подарункам, і це стимулює не зупинятись, і кожного року приїжджати і радувати цих дітей», - сказав Максим Черних, начальник відділу збуту.

До своєї ж благодійності Житомирський картонний комбінат активно залучає і партнерів, які також охоче допомагають дітям.

«Ми з великим задоволенням долучаємось до таких ініціатив, адже таким чином ми можемо допомогти тим, хто цього насправді потребує», - зазначила Олена Гвозденко, представник компанії «Ефективні інвестиції».

«Нажаль, ми не можем своєю невеличкою допомогою зробити цих діток щасливими, але трошки позитиву в цей день ми додали і, здається, створили трішечки святкового настрою», - сказавСергій Полонський, власник мережі Steffany.

Житомирський картонний комбінат вдячний за допомогу партнерам, які допомогли створити свято для діток: ТОВ аграрний холдинг «Авангард», компанії «Ефективні інвестиції», ФОП «Костриця С.П.», ІП «Євроголд ІндестрізЛТД», мережі закладів «Steffany», ТОВ «Харківський комбінат гофрокартону», ТОВ «Інконтрейд», ТОВ «Комел», ТОВ «ФорестТехнолоджі», ТОВ «ВКФ «ВВ» філія.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитячі будинки картонний комбінат  
Матеріали по темі