Події

У Богунському районі невідомий з ножем пограбував житомирянку

26 December 2019, 12:25

Увечері 25 грудня на вулиці в Житомирі незнайомець, погрожуючи ножем, відібрав у житомирянки сумку з речами. Патрульні поліцейські швидко затримали нападника.

Про це 26 грудня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Близько 20:20 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про напад на жінку. На місце події прибули ТОРівці патрульної поліції. Заявниця, 27-річна житомирянка, розповіла правоохоронцям, що кілька хвилин тому до неї підскочив молодик та, погрожуючи ножем, відібрав сумку, в якій були два мобільних телефони, гроші, документи та ліки», – йдеться у повідомленні.

Жінка змогла детально описати нападника та вказала напрям, у якому той втік. Поліцейські розпочали огляд прилеглої території та майже відразу помітили підозрілого перехожого. Чоловік намагався втекти та чинити опір, втім, його швидко затримали.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. У затриманого вилучили 2 телефони, ключі та ніж.

Правоохоронці встановили, що затриманий, 30-річний житель смт Черняхів, раніше вже був засуджений. Його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України.

«У ході розслідування встановлена причетність молодика і до нападу, учиненого 23 грудня у приміщенні житомирської крамниці. Тоді підозрюваний, погрожуючи ножем продавчині, забрав з торгівельного закладу 1,5 тисячі гривень. Відтак тривають відповідні перевірки», – повідомив начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко,

Законодавством за напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій) передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info уточнили, що напад на жінку стався у Богунському районі міста, неподалік мікрорайону Маликова.

Як повідомляв Житомир.info, 15 листопада 2019 року в під’їзді будинку на Богунії на житомирянку напав невідомий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування напад грабіж грабіжник  
Матеріали по темі