Події

​У Житомирській області чоловіка підозрюють у зґвалтуванні 13-річної падчерки

27 December 2019, 11:07

43-річного жителя села Дідківці Чуднівського району підозрюють у зґвалтуванні падчерки. Поліції про злочин повідомила молодша сестра дівчинки.

Про це 26 грудня розповіли у сюжеті «Надзвичайних новин».

«Артур проживає з дружиною та трьома дітьми, двоє з яких йому не рідні. Саме молодша падчерка повідомила на «102», що відчим зґвалтував її 13-річну сестру... Артур вже побував за ґратами за вбивство односельця. Чоловік місцевий, мав кілька сімей. Остання співмешканка – дочка його першої дружини. Чоловік взяв за правило зваблювати доньок своїх жінок. Досі родина вважалася благополучною і на контролі соцслужб не перебувала. Після цього випадку на соціальний облік візьмуть лише постраждалу дівчинку, як жертву насильства у сім’ї. Зараз дитина проходить медичне обстеження», – йдеться у сюжеті Надзвичайних новин.

У міській раді кажуть, що мати належним чином виконувала свої обов’язки. Однак, місцеві жителі припускають, що 35-річна Оксана знала про злочинний зв'язок чоловіка з донькою.

«Мама виконувала належним чином свої обов’язки, ухилянь від виконання батьківських обов’язків немає. Мамі рекомендовано звернутися до психолога щодо проведення роботи з дитинкою. стан її задовільний», – розповів Олександр Левчик, керівник служби у справах дітей Чуднівської міської ради.


У поліції та прокуратурі зазначили, що чоловіку оголосили про підозру і ведеться слідство. На період розслідування він перебуватиме у СІЗО

Як повідомляв Житомир.info, у дачному масиві поблизу Житомира 38-річний чоловік зґвалтував неповнолітню. 24 жовтня суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: згвалтування поліція дівчинка  
Матеріали по темі