Події

Киянин повідомив поліції про відео у мережі, на якому молодик із Житомирської області знущається над поросям

6 January 2020, 12:48

Житель Києва знайшов у соцмережі відео, на якому зафільмоване жорстоке поводження з твариною. Поліція розпочала розслідування.

Про це 6 січня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«5 січня до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя м. Києва про виявлення у соціальній мережі відео, що може свідчити про жорстоке поводження з твариною. Заявник припустив, що події відбувалися в одному з районів Житомирщини», – йдеться у повідомленні.

Під час перевірки поліцейські Малинського відділення встановили особу чоловіка, причетного до подій. Вони розшукали 22-річного жителя району, який у скоєному зізнався. Чоловік розповів, що подія відбувалася у грудні минулого року.

Нині триває подальше встановлення всіх обставин. Попередня правова кваліфікація події – ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років.

У відділі комунікації поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info уточнили, що мова йде про знущання над маленьким поросям.

Як повідомляв Житомир.info, 29 жовтня 2019 року ГУ Нацполіції у Житомирській області інформувало про те, що з села Велика П’ятигірка Бердичівського району до ветеринарного закладу доставили собаку з множинними травмами. Камери спостереження показали, що за кілька днів до того нерухомого пса тягнув невідомий чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: жорстоке поводження тварина порося  
Матеріали по темі