Події

В районі Сінного ринку у Житомирі «накрили» підпільний гральний клуб

9 January 2020, 11:11

Увечері 8 січня, у ході відпрацювання щодо запобігання незаконному гральному бізнесу, поліцейські виявили в Житомирі заклад, де відвідувачам надавався доступ до азартних ігор. У результаті обшуку правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, готівку та інше майно, що свідчить про протиправну діяльність та розпочали досудове розслідування.

Про це 9 січня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 19:00 оперативники Управління стратегічних розслідувань НПУ виявили факт організації діяльності, пов’язаної з гральним бізнесом, у приміщенні на одній з вулиць обласного центру. Відтак на місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. У результаті проведеного невідкладного обшуку поліцейські вилучили із закладу системні блоки та монітори, касовий апарат, майже 20 тисяч гривень, документацію та інше майно, що може свідчити про протиправну діяльність», – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) КК України, у рамках яких триває встановлення організаторів та осіб, причетних до ведення нелегальної діяльності.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info уточнили, що гральний заклад, про який іде мова, працював неподалік Сінного ринку.

Поліцейські продовжують відслідковувати ситуацію по припиненню грального бізнесу та закликають громадян у разі виявлення функціонування закладів для азартних ігор повідомляти за номером «102».

Пресслужба прокуратури Житомирської області повідомила, що гральний заклад виявили на Покровській, 63.

«У середу, 8 січня 2019 року, у місті Житомирі, по вул. Покровській, 63 встановлено заклад, у якому налагоджена протиправна діяльність, пов’язана з гральним бізнесом. Зокрема, у приміщенні, обладнаному комп’ютерною технікою, відвідувачам надавали доступ до азартних ігор, обов'язковою умовою участі в яких є сплата гравцем грошей, у тому числі через систему електронних платежів. У ході обшуку, проведеного слідчими Житомирського ВП ГУНП в області, виявлено та вилучено 16 системних блоків, 17 моніторів, касовий апарат, дві печатки, товарні чеки та грошові кошти на суму майже 20 тис грн», – інформують у прокуратурі.

Нагадаємо, у ніч з 4 на 5 січня 2020 року правоохоронці закрили гральні клуби в смт Черняхів та Лугини.

Як повідомляв Житомир.info, 3 січня 2020 року ГУ Нацполіції у Житомирській області інформувало про закриття двох гральних клубів – у Коростені та Житомирі.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний бізнес гральний клуб  
Матеріали по темі