Події

У різдвяну ніч в райцентрі Житомирської області підліток «поколядував» у магазині: заліз через горище і викрав 16 тис. грн

9 January 2020, 12:11

У різдвяну ніч у Чуднові 14-річний злодій заліз до магазину і вкрав 16 тис. грн з каси.

Про це 9 січня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Уранці 8 січня до відділення поліції звернулась 48-річна жителька м. Чуднова із повідомленням про крадіжку з крамниці. Жінка розповіла, що з її торгівельного закладу викрадено 16 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що уночі з 6 на 7 січня до крамниці через горище заліз парубок, який і викрав з каси гроші. Оперативники встановили, що ним був 14-річний житель району.

«Хлопець, не дивлячись на юний вік, уже є фігурантом розслідування трьох крадіжок з магазинів та обвинуваченим у ще одному провадженні, яке нині розглядається судом», - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Олексій Гнатюк.

У поліції зазначають, що санкція частини 3 статті 185 (Крадіжка) КК, за якою проводиться досудове розслідування, передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2019 у Коростишеві троє підлітків в ніч на Великдень вкрали з кіоску алкоголь та цигарки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка магазин підліток  
Матеріали по темі