Події

У Бердичівському районі поліцейські затримали 24-річного хлопця, який зарізав співмешканця матері

10 January 2020, 11:09

У селі Половецьке Бердичівського району внаслідок ножових поранень загинув 53-річний чоловік. Поліцейські за підозрою у вчиненні вбивства затримали 24-річного сина співмешканки загиблого. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Удень 9 січня до Бердичівського відділу поліції звернулась 54-річна жителька району із повідомленням про смерть її співмешканця. На місці події під час огляду поліцейські виявили поранення на тілі загиблого. У подальшому експерти підтвердили, що чоловік помер унаслідок завданих ножових поранень. Під час встановлення обставин події поліцейські з’ясували, що увечері 8 січня між загиблим та його співмешканкою виникла сварка, що переросла у бійку. У цей час в помешканні також знаходився 24-річний син жінки, який втрутився у конфлікт та наніс кілька ударів 53-річному чоловікові», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські затримали хлопця у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Він визнав свою провину. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Законодавством вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2019 року у Коростені під час сварки 43-річний чоловік зарізав співмешканку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сварка ніж поліція  
Матеріали по темі