Події

​Поліція знайшла злодія, який на Київській у Житомирі розбив скло в автомобілі і поцупив валізи з одягом

13 January 2020, 12:44

У ніч з 10 на 11 січня в Житомирі на вулиці Київській невідомі розбили скло в автомобілі і вкрали валізи з одягом.

Про це 12 січня на сторінці однієї зі спільнот міста повідомив користувач Валерій Мельниченко. Чоловік розповів, що по «гарячим слідам» вдалося відшукати одну з валіз у гуртожитку на Польовій.

«Вночі з п’ятниці 10-го на суботу 11-го розбили два скла та витягнули весь гардероб з відпочинку, літній та зимній, нові речі та взуття, причому сталося це в центрі (вул. Київська та в’їзді до провулка Тютюнового). По гарячим слідам знайшли лише одну валізу на Польовій у гуртожитку і все. Але ж знайшли! Та судячи з усього навряд чи справу доведуть до кінця. Слідчі кажуть, що крадії в Житомирі вже багато крадіжок зробили, але суд (самий гуманний житомирський суд) відпускає під завдаток. І коли кажуть: дякуйте, що грошима, я не розумію, чому якісь сволоцюги завдають шкоди та збитків, а ми повинні за це дякувати. Зрозуміло, що не треба залишати було речі в машині, але сталося шо сталося», - написав постраждалий і виклав фото пошкодженого автомобіля Nissan.


Фото із соцмережі

13 січня пресслужба ГУНП в Житомирській області повідомила про затримання 34-річного житомирянина, який може бути причетний до викрадення майна з автомобіля Nissan Murano.

«У ніч з 10 на 11 січня з автомобіля, залишеного на вулиці м. Житомира, було викрадено валізи з майном і спортивний інвентар. Працівники кримінальної поліції встановили причетного до правопорушення та вилучили речові докази. Розпочато досудове розслідування», - повідомили в поліції.

Уранці 11 січня до Житомирського відділу поліції звернулась 45-річна жителька Київщини із повідомленням про крадіжку з її автомобіля. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що заявниця залишила свій Nissan Murano на ніч на вулиці обласного центру. Зранку вона виявила розбите заднє бокове скло та зникнення кількох валіз та сумок з речами.

«Поліцейські провели низку першочергових заходів, у тому числі опитали ймовірних свідків та очевидців події, вилучили слідову інформацію. У подальшому працівники кримінальної поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний 34-річний житомирянин. У чоловіка, який раніше вже був неодноразово засуджений за майнові злочини, вилучили речові докази. Він визнав свою провину», - повідомили в поліції.

Нині триває подальше досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Водночас поліцейські закликають автовласників подбати про збереження своїх транспортних засобів та майна. Для цього варто заздалегідь подбати про надійну нічну стоянку для автомобіля та не залишати в салоні і багажному відділенні цінних речей.

Як повідомляв Житомир.info, 11 грудня у селі Станишівка Житомирського району потерпілі, в яких з BMW вкрали речі і гроші, знайшли злодія і ледь не вчинили самосуд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка автозлодій автокрадій  
Матеріали по темі